Leidster

Foto Marjon

Mijn naam is Marjon Koster. Sinds mei 2014 werk ik op peuterspeelzaal Spijkerhoek.

Telkens weer blijf ik mij verwonderen over de enorme ontwikkeling die peuters doormaken; van de leeftijd van twee jaar wanneer ze voor het eerst naar ‘school’ komen tot wanneer ze met vier jaar naar de basisschool gaan. Het is een voorrecht dat ik een bijdrage mag leveren aan deze ontwikkeling.

Het is erg fijn om als peuterspeelzaal onderdeel te zijn van CBS De Hoeksteen. Door de nauwe samenwerking met de leerkracht van groep 1-2 kunnen we een goede doorgaande lijn van  peuterspeelzaal naar basisschool realiseren. Maar bovenal vind ik het belangrijk dat de we de kinderen een veilige en vertrouwde plek bieden waar ze met plezier naar toe komen. Alleen dan kan de uitdagende en stimulerende omgeving van de peuterspeelzaal optimaal bijdrage aan hun ontwikkeling.