Juf Marleen

Mijn naam is Marleen Derksen.
Ik ben een “blauwvinger”,¬† wat betekent dat ik in Zwolle ben geboren. Vanaf mijn derde levensjaar ben ik in de NOP opgegroeid, maar vanaf mijn studietijd kwam ik weer in Zwolle terecht. Tot vorig jaar (2016) heb ik daar gewoond met mijn man en kinderen . We kwamen in Spijk terecht omdat het bedrijf van Bert ging reorganiseren, en zijn werkplek voortaan in Barendrecht zou zijn. Een verhuizing was niet te voorkomen. We genieten van de mooie groene omgeving en de Linge¬† Onze jongste dochter Fien zit op de Hoeksteen en Pim zit inmiddels op het VO in Gorinchem. Om een beetje fit te blijven ren ik aardig wat kilometers met de extra-runners uit Gorinchem. Ik ben dol op lekker eten en recepten bekijken. Ik hou van koken, vooral buiten op een kampvuurtje… gezellig!
Het onderwijs is continue in beweging en verandert voortdurend, een mooie uitdaging ! Kinderen begeleiden, een stukje op weg helpen en ze zien groeien is iets wat steeds blijft boeien. En dat maakt niet uit of ze in Zwolle of Spijk wonen!