Juf Hanneke

Hanneke, Marloes, Paul

Ik ben Hanneke Willemsen geboren en getogen in Gorinchem. Na de middelbare school ben ik naar het MBO Midden Nederland (Utrecht) gegaan om daar te studeren voor Onderwijsassistent. Het doel was uiteindelijk om echt juf te worden en dat is me gelukt! Ik ben daarom ontzettend blij dat ik op de Wegwijzer en op de Hoeksteen mag werken. Het fijnste is nog wel dat ik de kleuters les mag geven. Iets wat ik altijd al wilde, omdat ik geniet van de manier waarop kinderen van deze leeftijd leren. Met veel spel, creativiteit en nieuwsgierigheid leren zij de wereld te begrijpen. In het derde jaar van mijn studie aan de Pabo ben ik naar Denemarken geweest om daar 4 maanden les te krijgen over muziek en drama voor het jonge kind. Dit was een geweldige ervaring, omdat ik geleerd heb om alle vakken te combineren door (toneel)spel. Kortom: ik ben een jonge, maar enthousiaste juf die graag creatief met de kinderen bezig is.
Ik ben op de vrijdagen te vinden in groep 1/2/3.